Over ons

Leuk dat je wat meer over ons wilt weten! Om ons even kort voor te stellen ... wij zijn René en Jeanet Janssen. Van beroep respectievelijk touringcarchauffeur en ICT'er. In onze vrije tijd zijn wij graag creatief bezig en dat is een ietsiepietsie uit de hand gelopen ... het resultaat is de website Krek wa'k wou inclusief alle produkten die je hier vindt!

Ons logo zegt eigenlijk alles: Wij werken vanuit huis om met liefde en aandacht voor jou de mooiste artikelen te maken zodat jij kunt zeggen: Da's krek wa'k wou (dat is precies wat ik wilde).

Door onze verhuizing naar het pittoreske dorpje Barsingerhorn (kop van Noord-Holland) hebben wij nu de beschikking over  prettige werkruimtes waar we heerlijk aan de slag kunnen met onze apparatuur. Wij maken gebruik van:
- een CNC machine om te frezen
- een laser om te snijden en graveren
- een snijplotter, sublimatieprinter en hittepers om te bedrukken

Met deze combinatie van machines zijn er erg veel mogelijkheden. De website geeft een groot aantal voorbeelden maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Om samen met jou tot een bijzonder artikel te komen voor een speciale gelegenheid, daar genieten wij het meeste van. Bij ons vind je geen massa-produktie, de artikelen die speciaal voor jou gemaakt worden zijn én blijven uniek.

Neem vooral contact met ons op als je vragen hebt of als je een leuk idee hebt wat je uitgewerkt zou willen zien.
Dit kan via email: info@krekwakwou.nl of via whatsapp: 06-28949282.

© 2020 - 2022 Krek wa'k wou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel