Verzenden

Voor het verzenden van onze bestellingen maken wij gebruik van de diensten van PostNL voor zowel brievenbus- als pakketpost. In voorkomende gevallen of op speciaal verzoek van u kunnen wij echter ook gebruik maken van DHL of DPD voor de verzending van pakketpost. Op dit moment verzenden wij uitsluitend binnen Nederland.

Bestellingen kunnen tijdens openingstijden van ons winkeltje of op afspraak ook worden opgehaald in Barsingerhorn. Geef dit dan aan bij het afronden van de bestelling. Uiteraard worden er dan geen verzendkosten berekend.

 

Verzendkosten

De webwinkel berekent automatisch de verzendkosten op basis van de afmetingen en het gewicht van de artikelen.

Bij bestellingen boven de 50 euro (excl. verzendkosten) nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Verzendkosten t/m 3 euro
Dit zijn artikelen die in een envelop verzonden kunnen worden. Hiervoor is geen track-and-trace beschikbaar.
Wil je de verzending wel kunnen volgen? Geef dan tijdens het afronden van de bestelling aan dat je het verzonden wilt hebben per brievenbuspakket. De verzendkosten worden dan wel iets hoger.

Verzendkosten 3,50 euro
Dit zijn artikelen die in een brievenbuspakketje verzonden kunnen worden. Het brievenbuspakketje wordt voorzien van een pakketcode en is dus voor jou te volgen qua verzending. Je hoeft er echter niet voor thuis te blijven want het past gewoon door de brievenbus.

Verzendkosten 5,50 euro
Dit zijn artikelen die te groot of te zwaar zijn voor de brievenbus en die dus als pakketpost verzonden worden. Ook hiervan ontvang je de pakketcode zodat je de verzending kunt volgen. Ben je niet thuis ten tijde van de aflevering zal het pakket mogelijk bij één van jouw buren bezorgd worden of geleverd worden bij een pakketpunt waar je het kunt ophalen. Dit ter beoordeling van de vervoerder. Wil je niet dat het bij de buren bezorgd wordt óf wil je het pakket sowieso bij een pakketpunt bezorgd hebben, geeft dit dan aan in het opmerkingenveld tijdens het afronden van de bestelling. 

© 2020 - 2022 Krek wa'k wou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel