Creatief

De rubriek creatief bevat zowel kant-en-klare DIY (do it yourself) artikelen waarmee je direct aan de slag kunt als produkten die we op basis van jouw wensen kunnen bedrukken of graveren om er zodoende een uniek item van te maken.

Wanneer je uit deze rubriek artikel selecteert staat er over het algemeen een tekstveld bij waar je je wensen qua bedrukking kunt aangeven. Denk hierbij niet alleen aan een tekst, maar ook de kleur van de bedrukking en eventueel een lettertype. Dit lettertype kun je heel specifiek aangeven, maar je kunt het ook omschrijven in termen als 'stoer', 'sierlijk', 'handgeschreven' ... enz. Met deze informatie erbij bestel je het betreffende artikel. Wil je nog extra informatie doorgeven? Stuur dit dan in een mail naar info@krekwakwou.nl, vermeld daarbij wel even het bestelnummer.

Op basis van jouw omschrijving maken wij één of een paar ontwerpen die we per mail naar je toe sturen. Deze ontwerpen zijn op dat moment nog aanpasbaar, dus wil het net even anders (of zitten we helemaal mis en wil je het volledig anders) dan kun je dat allemaal nog aangeven. Pas na jouw akkoord qua ontwerp gaan we het voor jou maken, zodat het bestelde altijd 100% naar je zin is.

En heb je een heel ander idee? Bijvoorbeeld op basis van een artikel wat je niet bij ons terugvindt? Ook dan geldt ... mail ons even en beschrijf je idee zo goed mogeijk dan bekijken we de mogelijkheden en doen we je een vrijblijvend ontwerp- en prijsvoorstel.

© 2020 - 2021 Krek wa'k wou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel