Bestellen

Bestellen van voorraad-artikelen

Artikelen die je bij ons op de website ziet staan en die voorzien zijn van een prijs zijn voorraad-artikelen. Deze hebben wij kant-en-klaar liggen of kunnen wij per direct voor je maken.

Voorraad-artikelen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden.

Bestellen van maatwerk-artikelen

De inspiratie-artikelen op de website zetten hopelijk aan tot creativiteit! Graag maken wij samen met jou een uniek kado voor een bijzondere gelegenheid (of natuurlij gewoon voor jezelf). 

Maatwerk-artikelen hebben geen vaste levertijd, dit wordt altijd voordat je definitief akkoord geeft met jou besproken. De levertijd is afhankelijk van de grootte en complexiteit van de bestelling en of wij de basis-artikelen voorradig hebben. De meeste maatwerk-artikelen verzenden wij binnen een week. 

Maatwerk-artikelen bestel je niet via het winkelmandje. Je neemt hiervoor het beste contact met ons op via het contactformulier.

Onze werkwijze

  • Geef ons via het contactformulier aan wat je zou willen laten maken. Wij vinden het ook altijd leuk om hierover met je mee te denken. Het hoeft op dat moment dus zeker nog geen kant-en-klaar idee te zijn!
  • Op basis hiervan werken wij volledig vrijblijvend het idee voor jou uit in een ontwerp, waarvan wij je via e-mail of Whatsapp een voorbeeld sturen. Je kunt daarop nog aanpassingen doen, net zolang totdat je 100% tevreden bent met het ontwerp.
  • Wanneer het ontwerp naar wens is kunnen wij je ook een exacte prijs en levertijd aangeven.
  • Bij akkoord over het ontwerp, de prijs en de levertijd gaan wij aan de slag om het werkelijk voor jou te maken.