Betaalmethodes

Betaalmethodes webwinkel

Krek Wa'k Wou is onderdeel van Sisällä Interieur & Gifts. De naam Sisällä zie je daarom mogelijk bij de betaling staan.

iDeal

Betalen met iDEAL, direct betalen in de vertrouwde bankomgeving van jouw eigen bank. Snel, veilig en vertrouwd dus!

Achteraf betalen

Betaal je liever achteraf? Dat kan! Als je kiest voor achteraf betalen met Klarna ontvang je de bestelling thuis en heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te betalen. Je ontvangt automatisch een factuur via Klarna. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Voor deze betaalmethode brengen wij een kleine bijdrage in de kosten in rekening, gebaseerd op het bestelbedrag.

Vooraf overmaken

Je betaalt het verschuldigde bedrag van tevoren per bank, hiervoor geldt een betaaltermijn van 14 dagen. Onze rekeninggegevens: NL80 KNAB 0259 1762 57 t.n.v. Sisällä in Anna Paulowna. Vermeld altijd het ordernummer voor een correcte en snelle verwerking van de betaling!

Let op: je bestelling wordt pas verzonden nadat wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt.

Betaalmethodes 'stenen winkel' in Anna Paulowna

Ook voor webwinkel-bestellingen die je op komt halen.

Contant

Betaling met contant geld is mogelijk. Omdat wij een kleine winkel zijn is de hoeveelheid wisselgeld beperkt. Daarom graag zo gepast mogelijk betalen.

Pinnen

Wij zijn in het bezit van een Zettle PIN-apparaat die alle gangbare betaalpassen accepteert, inclusief creditcards.

Contactloos

Betaal je graag contactloos? Dat kan bij ons door middel van het Zettle PIN-apparaat of via een betaalverzoek wat je van ons op jouw mobiele telefoon ontvangt. Dit regelen we ter plaatse tijdens het afrekenen van de aankoop.