Over mij

Eenentwintig jaar oud was ik, toen ik mijn MBO-4 diploma tot interieuradviseur in mijn handen kreeg. Zoals veel andere pas afgestudeerden had ik eigenlijk geen helder beeld van wat ik precies wilde gaan doen. Iets in de creatieve sector, dat stond vast, maar ook daarmee kun je veel kanten op.

In 2019 heb ik mijn eerste eigen bedrijf opgericht: Sisällä, wat momenteel uitgegroeid is tot een conceptstore in het centrum van Anna Paulowna. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om in mijn vrije tijd creatief bezig te zijn.

Een aantal jaar geleden kochten we thuis een snijplotter om hobbymatig mee aan de slag te gaan, maar dit is inmiddels uitgegroeid tot deze toffe webshop met gepersonaliseerde producten. Omdat een deel van de producten ook in mijn winkel in Anna Paulowna te koop is, is de collectie met machines ook uitgebreid. Zo kan ik tegenwoordig ook:

  • Graveren en snijden met een laser;
  • Bedrukken met een snijplotter, sublimatieprinter en hittepers;
  • En stickers maken met een stickerprinter.

Ik maak met alle liefde een mooi en persoonlijk ontwerp voor je, en als het ontwerp akkoord is ga ik aan de slag om het product voor je te maken! Op de site staan al een hele hoop voorbeelden, hier kun je gemakkelijk inspiratie uit halen en dit vervolgens geheel naar jouw eigen wens laten aanpassen.

De producten die op de site staan zijn niet standaard op voorraad (behalve de houten kaarten en de tegeltjes), en zijn zéker geen massaproductie. Op deze manier blijft het leuk om de producten te maken, en weet je zeker dat je een product hebt wat met liefde en aandacht speciaal voor jou is gemaakt, zodat je kunt zeggen 'da's krek wa'k wou (dat is precies wat ik wilde)'.

Liefs, Anouk