Retourneren

Retourneren

Conform de wet koop-op-afstand heb je tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling het recht de bestelling of een deel van de bestelling zonder opgave van reden te annuleren. Na het melden van de annulering heb je nogmaals 14 dagen om de artikelen aan ons te retourneren.

Let op: maatwerk-artikelen, dus artikelen die op basis van jouw wensen speciaal voor jou ontworpen en gemaakt zijn, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en kunnen daarom niet geretourneerd worden, tenzij sprake is van een gebrek. Zie hiervoor de pagina 'garantie en klachten'.

Annuleer je de volledige bestelling? Dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd. Annuleer je een deel van de bestelling? Dan krijg je uitsluitend het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen gecrediteerd.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw eigen rekening. Maak s.v.p - indien redelijkerwijs mogelijk - gebruik van de originele verpakking. Het spreekt voor zich dat je de artikelen retourneert in de staat zoals je ze ontvangen hebt. Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen na ontvangst van jouw retour terugstorten, mits het retour in goede orde ontvangen is.

 

Om gebruik te maken van dit herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.